En iyi Tarafı en iyi geciktirici sprey

Wiki Article



Fakat, özellikle Viga 50000 sprey hem hafif ulaşılabilirliği hem de etkinliği yüz en pop geciktirici spreylerden biri olarak ikrar edilmektedir.

şayet rastgele bir yüz ağırlık veya hastalık hissederseniz, sprey yararlanmaını bırakmalı ve doktorunuza danışmalkaloriız.

Geciktirici spreyler, cinsel aktivite esnasında er halialmayı geciktirmek için kullanılan ürünlerdir. Bu spreyler çoğu kez yerel anestezik etkiye malik olan maddeler içerir ve penisin duyusunu azaltarak verimsizalmayı geciktirir.

Sprey formunda oluşu, uygulamanın uygulama ve hızlı olmasını sağlamlamakta, böylelikle spontan bir şekilde de kullanılabilmesine olanak vermektedir.

Ciltte yağlı bir his kalmasına münasebet olmadan ipeksi ve uysal bir cilt elde edilmesini katkısızlar. Çiftlere farklı bir deneyim evetşatmayı yalnızçlayan Eros Geciktirme Krem genital bölgeye uygulanabilir.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Üstelik geciktirici sprey kullanırken kuma bir safhada nazarıitibar etmeniz müstelzim bir gayrı konu, partnerinizin de bu üründen etkilenmemesi bâtınin spreyin cilde baştan aşağı emilmesini ve kurumasını beklemenizdir. Her kullanımdan erken boşalma sorunu sonrasında etkileşim zamanınızın nite değnöbettiğini gözlemleyerek, ferdî ideal misilınızı bulabilirsiniz.

Bu sayede er boşalma sorunu yaşayan erkekler, cinsel birleşme süresini uzatabilir ve partnerleriyle elan tatmin edici bir cinsî deneyim evetşayabilirler.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski az buçuk henüz uzar. kadinlarda perese tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra henüz cabuk bosalirlar. kocanizin kac kez bosaldiginin bir onemi yoktur. icap 1 sefer bosalsin 20 dakika sursun, isterse 5 yol bosalsin 20 dakika sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok bayağı birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve gerek istemez bosalmalar uzayacaktir.

Bu hâlet da ereksiyonu uzatabilir. Bu spreylerin, seksüel birlikteliği uzatması beklense bile ustalıke yaramama durumu da kelime konusu evet. şayet bu spreyi lüks sıkarsanız halialamamanıza hatta ereksiyonu kaybetmenize dahi neden mümkün

Geciktirici spreylerin tasarrufında ilgi edilmesi gereken temelı noktalar bulunmaktadır. Örneğin, temelı insanlar midein geciktirici spreyler cinsel ilişki sırasında cildin hassaslaşmasına niye mümkün yahut cinsî ilişki sırasında kondom kullanmaını zorlaştırabilir.

Bu yüzden, geciktirici sprey kullananlar yorumlarını okumak ve bu ürünler hakkında elan aşkın malumat kazanmak, seksüel bağ sırasında elan emin ve mutlu edici bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.

Adengchi markası bünyesinde geliştirilen hapları seksüel ilişkiye girmeden tutmak başarımınızı arttırır, partnerinizin keyif eşiğini yukarıya çıayalr ve sizi saadetli fiyat.

Son bir marifet de yağdırmak isterim: Erken deşarj şayet fiziki kaynaklı değilse %100 rasyoında iyileştirme edilebilen bir cinsî afiyet sorunudur. Size en doğru psikiyatri hekimine saksıvurarak bu sorundan lakırtııcı olarak kurtulmanız da muhtemel.

Report this wiki page